Formation of competence in the use of digital educational resources in the effective organization of educational activities in future elementary school teachers ​ (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqola bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarida raqamli ta’lim resurslaridan foydalanish kompetensiyasini shakllantirish muammosiga, xususan  o’quv faoliyatini samarali tashkil etishda qanday turdagi raqamli ta’lim resurslaridan foydalanish kerakligi haqida yoritiladi