Performance of national and foreign classical works on the stage of the Theater of Young Audiences (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Prezidentimiz Sh.M. Mirziyoyev “xalqimizning rivojlanish darajasi ko‘p jihatdan milliy madaniyat bilan belgilanadi”, deb chuqur ishonch hosil qilib, O‘zbekiston Respublikasi vazirligi huzuridagi madaniyat va san'atni rivojlantirish yangi jamg'armasi tashkil etildi va takomillashtirildi.[1] Darhaqiqat bugungi kunda san’at va madaniyat sohasida tubdan o‘zgarishlar bo‘lmoqda. Bu esa bizga bo‘lgan ishonchning bir namunasidir. [1] O'zbekiston Respublikasi Prezidentining 2018 yil 26 avgustdagi "O'zbekiston Respublikasida madaniyat va san'at sohasini innovatsion rivojlantirish chora-tadbirlari to'g'risida”gi PQ-3920-sonli qarori. "O'zbekiston Respublikasi qonun hujjatlari to'plami", 2018 yil 30 avgust, 35-son, 706-modda.