CHARACTERISTICS OF DIABETES DISEASE IN PREGNANT WOMEN (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada qandli diabet kasalligi hamda ushbu kasallikni homilador ayollarda o’tishi haqida so’z boradi.