MUSTAQILLIK YILLARIDA PEDAGOGIK KADRLAR TAYYORLASH, FAN VA TAʼLIMNING INTEGRATSION JARAYONLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekiston mustaqilligi yillarida pedagogik  kadrlar tayyorlash tizimi, fan va ta’lim integratsiyasi, oliy pedagogik ta’lim  mazmunining yangilanishi, pedagog kasbining ijtimoiy maqomi hamda ta’lim sifatini  oshirishga qaratilgan islohotlar ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi.