SANOAT KORXONALARIDA ELEKTR ENERGIYASI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA ZAMONAVIY ELEKTRON MONITORING TIZIMLARINING O'RNI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Maqolaning mazmunida  sanoat korxonalarida elektr energiyasidan oqilona foydalanish, energiya isrofgarchiligini kamaytirish va jarayonni avtomatlashtirilgan elektron tizimlar orqali nazorat qilish masalalari yoritilgan. Shuningdek, aqlli datchiklar va IoT texnologiyalarini qo'llash orqali energiya tejamkorligiga erishish usullari tahlil qilingan.