KICHIK BIZNESDA MAHSULOT ISHLAB CHIQARISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR VA ULARNING AFZALLIKLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Ushbu maqolada kichik biznes subyektlarida mahsulot ishlab chiqarish jarayonida innovatsion yondashuvlardan foydalanish masalalari tahlil qilinadi. Innovatsiyalarni joriy etishning iqtisodiy samaradorlikka ta’siri, ishlab chiqarish jarayonlarini optimallashtirishdagi o‘rni hamda raqamli texnologiyalarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, kichik biznesda innovatsion faoliyatni rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlari va mavjud muammolar ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot natijasida innovatsiyalarni qo‘llash kichik biznesning raqobatbardoshligini oshirishning muhim omili ekanligi asoslab berilgan.