QADRIYATLAR - MILLATNING BITMAS-TUGANMAS BOYLIGI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Ushbu maqolada milliy qadriyatlarning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Muallif qadriyatlarni milliy o‘zlikni saqlash va rivojlantirishning asosiy omili sifatida baholaydi. Maqolada qadriyatlarning tarixiy ildizlari va ularning zamonaviy transformatsiyasi o‘rganilgan. Qadriyatlarning bitmas-tuganmas boylik ekanligi ularning avloddan avlodga o‘tishi va moslashuvchanligi bilan izohlanadi. Xulosa qilib aytganda, milliy qadriyatlarni asrab-avaylash har bir fuqaroning burchidir.