TASHKILOTNING TASHQI KOMMUNIKATSIYA STRATEGIYASINI SHAKLLANTIRISH VA AMALGA OSHIRISH (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Mazkur maqolada tashkilotning tashqi kommunikatsiya strategiyasini shakllantirish va amalga oshirishning nazariy hamda amaliy jihatlari yoritilgan.Tashqi kommunikatsiya zamonaviy boshqaruvning muhim tarkibiy qismi sifatida tahlil qilinib, uning tashkilot imiji, reputatsiyasi, raqobatbardoshligi va manfaatdor tomonlar bilan samarali hamkorlikni ta’minlashdagi o‘rni ochib berilgan.Shuningdek, maqolada tashqi kommunikatsiya strategiyasini ishlab chiqish bosqichlari, uni amalga oshirish mexanizmlari, raqamli kommunikatsiya vositalarining ahamiyati hamda samaradorlikni baholash mezonlari atroflicha ko‘rib chiqilgan.