GINGIVIT VA STOMATIT KASALLIKLARINING SABABLAR, BELGILARI VA DAVOLASH USULLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Ushbu maqolada inson og’iz bo’shlig’ida keng tarqalgan kasalliklari - gingivit va stomatit kasalliklarini sabablari, belgilari va davolash usullari batafsil tahlil qilinadi. Shuningdek, mazkur kasalliklarning profilaktik choralari va og’iz gigiyenasining inson turmush tarzidagi ahamiyati haqida ma’lumot berilgan.