BEPUSHTLIK VA UNING SABABLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
: Maqolada bepushtlik tushunchasi, uning asosiy sabablari, turlari va zamonaviy tibbiyotda qo‘llaniladigan diagnostika usullari hamda davolash yondashuvlari haqida ma’lumot berilgan. Muammo nafaqat tibbiy, balki psixologik va ijtimoiy omillar bilan ham bog‘liqligi yoritib berilgan.