TASHKILOT MEHNAT SALOHIYATINI BOSHQARISHNING NAZARIY ASOSLARI VA O‘ZBEKISTON AMALIYOTIDAGI INNOVATSION YONDASHUVALAR (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Maqola tashkilot mehnat salohiyatini boshqarish nazariyasi va O‘zbekiston amaliyotidagi innovatsion yondashuvlarni tahli qiladi. Unda mehnat salohiyati tarkibi, zamonaviy boshqaruv nazariyalari va milliy kontekstga mos innovatsion metodlar (rag‘batlantirish tizimlari, gender barqarorligi, mahalliy an’analarga moslashuv) o‘rganiladi. Tadqiqot nazariya-amaliyot bog‘ligligini ko‘rsatib, mehnat salohiyatini samarali boshqarish bo‘yicha amaliy tavsiyalar taklif etadi.