RAQAMLI MUHITDA IJTIMOIYLASHUVNING YANGI MEXANIZMLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Tadqiqot internet va ijtimoiy tarmoqlar yoshlarning qadriyatlari, dunyoqarashi va xulq-atvoriga qanday ta’sir qilayotganini o‘rganadi. Yangi ijtimoiylashuv usullari va ularning salbiy oqibatlari tahlil qilinadi.