MAHMUD QOSHG‘ARIY – BUYUK ETNOFOLKLORIST (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Mazkur maqolada buyuk qomusiy olim Mahmud Qoshg‘ariyning tarix, etnografiya va folklorshunoslik sohalarida olib borgan ilmiy merosi va ularning jahon ilm fani taraqqiyotidagi ahamiyati xususida qimmatli ma’lumotlar berilgan.