MAMLAKATIMIZNING ILM-FAN SOHASIDAGI HALQARO HAMKORLIGI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu  maqolada mamlakatimizning xorijiy davlatlar bilan   davrida ilm-fan sohasida olib borayotgan  hamkorligi  hamda erishilgan ijobiy natijalari haqida ma’lumotlar keltirilgan.