O‘ZBEKISTONDA OLIB BORILAYOTGAN ISLOHOTLARNING IQTISODIY-FALSAFIY ASOSLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida amalga oshirilayotgan iqtisodiy islohotlarning falsafiy mohiyati, ularning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Islohotlarning iqtisodiy-falsafiy asoslari inson omili, adolat, mulk, erkinlik va taraqqiyot tamoyillari bilan bog‘liq holda yoritilgan. “Yangi O‘zbekiston” konsepsiyasi doirasidagi o‘zgarishlar milliy qadriyatlar bilan uyg‘unligi nuqtai nazaridan ko‘rib chiqiladi