BО‘LAJAK О‘QITUVCHILARNI О‘QUVCHILARDA AXBOROT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHGA TAYYORLASHNING PEDAGOGIK JIHATLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Bugungi kunda postindustrial axborot jamiyatida bо‘lajak mutaxassislarni hayot va kasbiy faoliyatga tayyorlashning sifat jihatidan yangi modelini ishlab chiqish zarurat hisoblanadi. Shu jihatdan ushbu maqolada bо‘lajak mutaxassislarni о‘quvchilarda axborot xavfsizligini ta’minlash jarayoniga kasbiy tayyorlashning pedagogik jihatlari yoritilgan.