XORAZM VILOYATI LABORATORIYA XIZMATINING FAOLIYATINI SAMARADORLIK NUQTAI NAZARIDAN TAHLIL QILISH (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatidagi laboratoriya-diagnostika xizmatining faoliyati iqtisodiy va tashkiliy samaradorlik nuqtai nazaridan ilmiy asosda tahlil qilingan. Tadqiqotning asosiy maqsadi — laboratoriya tizimining mavjud holatini baholash, resurslardan foydalanish darajasini aniqlash hamda samaradorlikni oshirish yo‘llarini ishlab chiqishdan iborat.