OʼZBEKISTONDА HАSHАROTLАRNI OʼRGАNILISH TАRIXI VА HOZIRGI HOLАTI, MUАMMOLАR, YECHIMLАR (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Maqolada Oʼzbekistonda hasharotlarning oʼrganilish tarixi, hasharotlarning turini aniqlashda yuzaga kelayotgan muammolar bayon etilgan. Oʼzbekiston entomofaunasining dastlabki oʼrganilish davrlari va taraqqiyoti, mustaqillik yillaridagi entomologik tadqiqotlarning taraqqiy etishi bayon etilgan.