“QARINDOSHLAR O’RTASIDAGI NIKOHDAN KELIB CHIQADIGAN GENETIK KASALLIKLAR.FENILKETONURIYA” (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqola bugungi kunda qarindoshlar orasidagi nikohda ko’p uchraydiga genetik kasallik  ya’ni Fenilketoniriya haqida so’z boradi.