YURAK QON-TOMIR KASALLIKLARI. (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada yurak qon-tomir kasalliklari va ular keltirib chiqarishi mumkin bo’lgan kasalliklar ,davosi haqida. Inson salomatligini asrash uchun qaratilgan yurak qon-tomirlaridagi muammolarni o’rganish muhimlidir.   Yurak ishimik kasalligi va uni keltirib chiqaruvchi omillar haqida.Hozirgi kunda bu kasalliklar davosi haqida.