GISTOLOGIYA FANINING TADQIQOT OBYEKTI SIFATIDA O‘RGANILISHI KERAK BO‘LGAN DOLZARB MASALALARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada gistologiya fanining zamonaviy ilmiy yo‘nalishdagi ahamiyati, uning asosiy tadqiqot obyekti sifatida organizm to‘qimalarini o‘rganishdagi dolzarb masalalari keng yoritiladi. Ayniqsa, gistologiyaning regenerativ tibbiyot, molekulyar biologiya, nano-tibbiyot, onkologiya va biomateriallar bilan bog‘liq yo‘nalishlardagi o‘rni alohida ko‘rib chiqiladi.