FALSAFANING HOZIRGI TEXNOLOGIK RIVOJLANGAN JAMIYATDA TUTGAN O'RNI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Texnologiyalar, jumladan sun’iy intellekt, biotexnologiyalar va raqamli inqilob, falsafiy masalalar — axloqiy qarorlar, inson erkinligi, shaxsiy hayot daxlsizligi va axborot xavfsizligi kabi muammolarni yuzaga keltiradi. Falsafa nafaqat texnologiyalarni tushunishda, balki ularning ijtimoiy oqibatlarini baholashda ham muhim rol o‘ynaydi