ILM VA AQL — INSON KAMOLOTINING ASOSI SIFATIDA (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Mazkur maqolada ilmning jamiyat va shaxs taraqqiyotidagi o‘rni, aql va tafakkurning inson kamolotiga ta’siri, shuningdek, o‘zbek allomalari va dunyo mutafakkirlarining ilm haqidagi fikrlari tahlil etiladi