ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI O‘QITUVCHINING PEDAGOGIK MAHORATINI SHAKLLANTIRISHDA QO‘LLASHNING SAMARADORLIGI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalarningo‘qituvchining pedagogik mahoratini shakllantirishdagi ahamiyati vasamaradorligi tahlil etiladi. Unda innovatsion yondashuvlar, interaktiv metodlarva axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish orqali ta’limjarayonining sifatini oshirish, o‘qituvchining kasbiy kompetensiyalarinirivojlantirish imkoniyatlari yoritiladi. Shuningdek, real pedagogik tajribalarasosida zamonaviy texnologiyalarni tatbiq etishning ijobiy natijalari va ularningta’lim samaradorligiga ta’siri ko‘rsatib o‘tiladi. Maqola pedagog kadrlartayyorlashda va ularning uzluksiz kasbiy rivojlanishini ta’minlashda zamonaviytexnologiyalarning o‘rni muhim ekanligini asoslab beradi.