VITAMINLAR VA ULARNING INSON HAYOTIDAGI AHAMIYATI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada vitaminlarning inson hayotidagi ahamiyati, ularning turlari, inson salomatligi uchun zarur bo‘lgan vitaminlar va ularning tasnifi, vitaminlar miqdorining kamayishi yoki ortib ketishining salbiy oqibatlari hamda vitamin yetishmovchiligining oldini olish haqida ma’lumotlar keltirilgan