OLIY TAʼLIM MUASSASALARIDA TARBIYAVIY ISHLARNI TIZIMLI TASHKIL ETISHNING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI VA YOʻNALISHLARI. (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida tarbiyaviy ishlarni tizimli tashkil etishning ahamiyati, uning asosiy xususiyatlari va yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Tarbiyaviy ishlarning samaradorligini oshirish uchun tizimlilik, ilmiy yondashuv, milliy va umuminsoniy qadriyatlarga asoslanganlik, shaxsiy yondashuv kabi tamoyillar muhim ekanligi ta’kidlanadi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar va jamoatchilik bilan hamkorlikning tarbiyaviy jarayondagi o‘rni ham ko‘rib chiqiladi.