ATOPIK DERMATIT BILAN OG‘RIGAN BEMORLARNING INDIVIDUAL PARVARISHINING NAZARIY ASOSLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Maqolada atopik dermatit bilan og‘rigan bemorlarning individual parvarishning o‘ziga xos xususiyatlari qalamga olingan. Ta’kidlanishicha, AD uchun terapiyani tanlash har bir bemor uchun qat’iy individual jarayon bo‘lsa–da, u umumiy qabul qilingan xalqaro tavsiyalarga asoslanishi kerak. AD terapiyasining muvaffaqiyati shifokor va bemorning samarali o‘zaro ta’siriga, shuningdek, bemorning qarindoshlari, do‘stlari va hamkasblari tomonidan qo‘llab–quvvatlanishiga bog‘liq