RAQAMLI BANK XIZMATLARI VA ULARNING AFZALLIKLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Raqamli bank xizmatlarining joriy holati, rivojlanish tendensiyalari va kelajakdagi istiqbollari tahlil qilinadi. Raqamli banklar, an'anaviy bank tizimlariga qaraganda, tezkor va qulay xizmatlar taqdim etishi, shuningdek, mijozlarning vaqtini tejash va moliyaviy operatsiyalarni osonlashtirish imkoniyatlari bilan ajralib turadi.