QUTIRISH KASALIGI VA UNING INSONLARGA TA’SIRI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Maqolada qutiriish kasaligining insonlarga qaysi yo’llar orqali yuqishi, qutish kasaligi bilan kasalangan odamning ilk belgilari va uning boshqa insonlarga tasiri, va kasalangan odamni davolash haqida ma’lumot keltirilgan.