SAD’IY SHEROZIYNING HAYOTI PAND-NASIHAT VA HIKMATGA TO’LA (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqola mazmunida Sa’diy Sheroziyning hayoti, uning umri davomida ko’rgan kechirganlari, ta’lim tarbiya oid asarlari, g’azal janriga qo’shgan hissalari hamda pand-nasihatga to’la hikmatli so’zlari haqida so’z yuritilgan. Shuningdek Sheroziyning ilm yo’lida olib borgan izlanishlari va kashfiyotlari ham keltirib o’tilgan.