BOLALAR ICHAK MIKROBIOTASINING OZIQ - OVQAT ALLERGIYASIGA AHAMIYATI. (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Oziq-ovqatga allergiyasi bo'lgan 32 ta bolani klinik-anamnestik tekshirish natijalari tahlil qilindi. Bundan oziq-ovqatga allergiyasi bo'lgan bolalarda ichak mikroflorasining nomutanosibligi aniqlandi.