GEOGRAFIYA FANINI O‘QITISHDAGI AYRIM MUAMMOLAR VA UNI RIVOJLANTIRISHNING USTUVOR YO’NALISHLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqolada geografiya fanini o‘qitishda yuzaga keladigan ayrim muammolar tahlil qilingan. Shuningdek maqolada geografiya ta'lim yo'nalishini rivojlantirishning ustuvor yo'nalishlari haqida so‘z yuritilgan.