O‘ZBEKISTONDA SOG‘LIQNI SAQLASH TIZIMINI EKONOMETRIK MODELLASHTIRISH (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston sog‘liqni saqlash sohasidagi islohotlar dunyo higohida qanday talqin qilinayotganligi hamda O‘zbekiston sog‘liqni saqlash sohasidagi islohotlarni so‘nggi yillarda jadal sur'atlar bilan amalga oshirilgan ishlar haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek ushbu islohotlarning asosiy maqsadi mamlakat aholisiningsalomatligini yaxshilash, sog‘liqni saqlash xizmatlarini yangilash va ularningsifatini oshirishdan iboratligi ham takidlab o‘tilgan.