MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB TABIAT BILAN TANISHTIRISH MASHG’ULOTLARINI IJODIY TASHKIL ETISH. (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada innovatsion ta’lim texnologiyalari va ularning ta’lim-tarbiya jarayonidagi ahamiyati, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tabiat bilan tanishtirish mashg’ulotlari va ularni yangicha metodlarda, texnologiyalarda  tashkil etish, bolalarni mashg’ulotga bo’lgan qiziqishini oshirish haqida yoritib o’tilgan.