Tiklanadigan energiya manbalarini o‘zlashtirish istiqbollari (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqolada Oʻzbekistonda qayta tiklanuvchi energiyalardan foydalanishni rivojlantirish muqobil enеrgiya manbalaridan kеng foydalanish har bir mamlakatning enеrgеtika хavfsizligini ta’minlash bo’yicha va samarodorligini oshirish yoʻllari boʼyicha xulosa, tavsiya va takliflar berilgan.