AVTOKLAV ASBOBINING BIOFIZIK ASOSLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Mazkur maqolada avtoklav asboblari, ularning tibbiyotda qo’llanilishi, avtoklav apparati turlari va ishlash prinsplari, zamonaviy avtoklav asboblaridan foydalanish toʻgʻrisida tanishamiz