O’ZBEKISTON BANK TIZIMINING TARIXI VA RIVOJLANISHI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Mazkur maqolada O’zbekiston iqtisodiyotning rivojlanishi va takomillashishida tijorat banklarining o’rni va roli haqida mualliflar tomonidan fikr-mulohazalar keltirilgan. Bank va bank tizimining tarixi va rivojlanishi haqida yetakchi olimlarning qarashlari bayon qilingan.