OTQULOQ O’SIMLIGINING DORIVOR XUSUSIYATLARI VA UNDAN OQILONA FOYDALANISH (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqolada otquloq   o‘simligining  o‘ziga  hosligi  va  o‘simlik  kimyoviy tarkibi  boyligi,  shifobaxshligi,  oziq-ovqat,  kosmetologiya,  xalq  tabobati  va  rasmiy  tibbiyotda foydalanish yo‘llari keltirilgan.