Koʻzning optik xususiyatlari (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Bu maqolada Ko'zning optik xususiyatlari va ko'rish jarayonining sirli mexanizmlari bilan tanishamiz. Koʻzlarimizning koʻrish va ishlash mexanizmlari haqda maʼlumotlarga ega boʻlamiz.