TA’LIM MUASSASALARI RAXBARLARINING BOSHQARUV FAOLIYATLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING NAZARIY METODIK ASOSLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Mazkur maqolada ta’lim muassasalari boshqaruv faoliyatining samaradorligini oshirishga xizmat qiluvchi rahbar va xodimlarning ishlash ishtiyoqini, boshqaruv malakasini oshirish, rahbar, xodimlar boshqaruv malakasini shakllantirishga qaratilgan ishchanlikni oshirish kabi masalalar bayon etiladi