ПРОЦЕДУРА ДВОЙНЫХ ТЕНЕЙ (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ерюзида соя  128 млн гектар ерда  экилади Ўзбекстон соянинг  экин майдони йилдан йилга  кўпаймоқда. Республикамизда соянинг 30тадан зиёт навлари  Давлат реестрига киритилиб экишга тавсия этилган  бўлсда, ҳослдорлик навлар потенциали (30-4ц/га)  га  нисбатан  паст, яъни  18-20 ц/га лигича қолмоқда.