THE ROLE OF SPIRITUALITY IN THE FORMATION OF HUMAN WORLD VIEW. (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Inson hayotida, kishilik taraqqiyotida ma’naviyatning o’rni benihoya kattadir.Ma’naviyatga har bir zamonda har bir davrda ehtiyoj sezilgan bo’lib u insonning kamolotida shaxs bo’lib shakllanishida ma’naviyat botiniy kuchdir.