EDUCATION IS THE MAIN TASK OF PSYCHOLOGY (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Tarbiya psixologiyasining bosh vazifasi – jamiyat hayotida zarur bo’lgan kerakli sifatlarni o’zida mujassamlashtirgan shaxsni shakllantirish va rivojlantirishdan iborat. Tarbiya avvalo, oilada keyinchalik ta’lim tarbiya muassasalarida ta’lim bilan birgalikda uzluksiz berib boriladi.