SUD-EKSPERTIZA FAOLIYATIGA YANGI INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETILISHI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada sud-ekspertiza faoliyati tushunchasi va yangi innovatsion texnologiyalarni joriy etilishi haqida ilmiy tadqiqot olib boriladi. Maqolada hozirgi zamonaviy texnologiyalari davrida sud-ekspertlik faoliyatiga yangi innovatsion texnologiyalarni joriy etilishi haqida bayon qilinadi.