FORMAL LINGVISTIKA (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqola 2017 yilda bo'lib o'tgan "Rus tiliga rasmiy yondashuvlar" ikkinchi xalqaro konferentsiyasining so'nggi so'zi bo'lib, ayni paytda rus tiliga rasmiy yondashuvlarga bag'ishlangan jurnalning sonini ochadi. Turli sintaktik, semantik va fonologik mavzularga bag'ishlangan sakkizta maqolaning mazmunini ko'rib chiqishdan oldin, mualliflar Rossiyada rasmiy tilshunoslikning tarixi va hozirgi holati haqida qisqacha ma'lumot beradi