RUS TILI CHET TILI O'QITISh METODLARINING MAQSAD VA VAZIFALARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqolada rus tilini chet tili sifatida o‘qitish metodikasining asosiy qoidalari, rus tilini chet tili sifatida o‘qitish metodikasining nazariy masalalari hamda ta’limning boshlang‘ich bosqichida o‘quvchilarda ko‘nikma va malakalarni shakllantirish usullari muhokama qilinadi.