O‘ZBEKISTON IQTISODIYoTINI RIVOJLANISHDA RAQAMLI IQTISODIYOTNING O‘RNI. (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Bugungi kunda mamlakatimizda raqamli iqtisodiyotni rivojlantirishga katta e’tibor qaratilmoqda. Buning natijasida  esa  iqtisodiyotda elektron tijoratning ulushi ortib bormoqda. Shu sababli, iqtisodiyotimiz iqtisodiyotning raqamlashuvi, mobillashuvi, sohaga sun’iy intellektning joriy etilishi bilan bog’liq muhim davrni boshdan kechirmoqda