(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqola ming yillar davomida o’zining ajoyib obidalari bilan mashhur bo’lgan Markaziy Osiyo davlati O’zbekistonning boy tarixiy merosini o’rganadi. Muallif O‘zbekistonning Samarqand, Buxoro va Xiva kabi ko‘zga ko‘ringan shaharlaridagi hayratlanarli tarixiy obidalarni o‘rganib, ularning ahamiyati va madaniy boyliklarini ta’kidlaydi.