(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ушбу мақолада XVI асрда Бухоро хонлик пойтахтига айлангач давлатда диний ва дунёвий ҳокимият бир-бирини қўллаб-қувватлаши билан боғлиқ воқеаликлар атрофлича ёритилиб ўтилган.