(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
O‘tgan asrlarda ko‘plab tarixiy tadqiqotchilar qoraqalpoqlar bo‘yicha etnologik tadqiqotlar olib bordilar. Maqolamizda olimlar qoraqalpoqlarning etnologik tarkibi haqida qimmatli ma’lumotlar berdilar.